IMG_0970Roda JC fans Roermond is op 3 augustus 2013 gestart als een nieuwe fanclub van Roda JC. Wij zijn een lokale supportersvereniging uit Roermond. Wij, Supporters uit (omgeving) Roermond staan als 12e man achter Roda JC. Ons doel is om met zoveel supporters uit omgeving Roermond de Limburgse Passie van Roda JC te beleven. Wij willen laten zien dat Roermond leeft voor Roda JC en dan Roda JC leeft in Roermond!

Misschien is het je al opgevallen, maar we zijn al een aantal jaar bezig om Roda JC in Roermond te brengen met o.a. posters in de binnenstad en ook buiten de stad. Ook hebben wij een spandoek in het stadion hangen van Roermond.

Activiteiten
Natuurlijk is de fanclub er in eerste instantie voor de leden. Jaarlijks worden er dan ook diverse activiteiten georganiseerd, zoals een barbecue, sfeeravond en buitenlandse voetbaltrips.

Voordelen

  • Deelname aan activiteiten georganiseerd door de fanclub, zoals een barbecue, sfeeravond en buitenlandse voetbaltrips
  • 10% korting op Roda JC fans Roermond artikelen

Samen staan we sterk. Leden werven leden!
De faIMG_0620nclub Roda JC fans Roermond bestaat dankzij de vele trouwe leden, zoals u. Naarmate wij meer leden hebben, staan wij sterker. En daarvan profiteert iedereen die lid is. Wij vragen hierbij hulp aan al onze trouwe leden. Weet u een familielid, kennis of vriend die nog geen lid is?

Maak ons groter en sterker en laat zoveel mogelijk mensen zich aanmelden als lid op www.rodajcfansroermond.nl/lidworden.

De contributie bedraagt:
€ 10,- per seizoen

Lid worden:
Om lid te worden dien je een inschrijfformulier in te vullen. Deze kun je online invullen: www.rodajcfansroermond.nl/lid-worden