De Limburgse jongens Daryl Werker, Nick Wolters en Tim Blättler hebben vandaag hun toekomst bij Roda JC Kerkrade definitief vastgelegd.
De contracten van Werker en Wolters werden verlengd tot en met medio 2017. Tim Blättler tekende zijn eerste overeenkomst, eveneens tot 2017.

Werker
De uit Mechelen afkomstige Daryl Werker doorliep de gehele jeugdopleiding en maakte in het seizoen 2014- 2015 zijn debuut in het eerste elftal en werd gedurende dit seizoen, om ervaring op te doen, voor een halfjaar gestald bij MVV Maastricht. Daar liet hij een prima indruk achter met als resultaat deze contractverlenging.

Wolters
Nick Wolters uit Landgraaf behoort al twee seizoenen tot de selectie, maar wacht nog op zijn debuut in het eerste elftal. Hij keepte in de jeugd voor Roda JC en Alemannia Aachen en kwam via een omweg in het amateurvoetbal weer terecht in Kerkrade.

Blättler
Kerkradenaar Tim Blättler kwam het afgelopen seizoen over van de amateurs van VV Chevremont en maakte in de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen in november 2015 zijn debuut in het eerste elftal. Hij heeft vandaag zijn eerste officiële profcontract getekend bij Roda JC.

Technisch Directeur Ton Caanen: “We zijn tevreden dat deze drie Limburgse jongens op hun eigen manier een positieve ontwikkeling hebben doorgemaakt en zodoende aansluiten bij de selectie in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.”