Roda JC heeft zich verzekerd van een langer verblijf van Martin Milec en Marcos Gullón (foto boven). Het tweetal speelde al sinds de winterstop van het afgelopen seizoen voor Roda
JC Kerkrade. Daarnaast heeft de club zich versterkt met Frederic Ananou. De 18-jarige verdediger komt transfervrij over van 1. FC Köln.
De 24-jarige Sloveense verdediger Martin Milec wordt voor één seizoen gehuurd van Standard Luik. Hij speelde het afgelopen halfjaar ook al op huurbasis voor de Kerkradenaren. Marcos Gullón werd in de winterstop al overgenomen van Apollon Limassol. De 27-jarige Spanjaard tekent nu een contract voor één seizoen bij Roda JC.

Technisch Directeur Ton Caanen: “Zowel Milec als Gullón hebben het afgelopen halfjaar, zeker tijdens de eerste periode na de winterstop, een goede indruk bij ons achtergelaten. Alle twee passen zij in het nieuw te bouwen team van Roda JC. Het is mooi dat een karaktervoetbal als Marcos Gullón voor ons behouden blijft. Daarnaast is Martin Milec met zijn enorme passie en gedrevenheid eveneens een aanwinst voor de club.”

Martin Milec droeg al in 12 competitiewedstrijden het Roda JC shirt en Marcos Gullón kwam reeds 8 keer uit voor de Eredivisionist, waarin hij eenmaal trefzeker was.