Met gepaste trots mag Roda JC Kerkrade melden dat het in Solland Solar (Group Pufin Power) een nieuwe hoofd- en shirtsponsor* heeft gevonden.

 

Roda JC Kerkrade en Solland Solar gaan een overeenkomst aan van één seizoen, met de intentie om dit voor meerdere jaren te verlengen. Solland Solar, dat gesitueerd is op industrieterrein Avantis, is opgericht in 2003 en is een bedrijf dat zonnecellen produceert. Sinds 2012 is het onderdeel van de Group Pufin Power.

Commercieel Manager van Roda JC Business Nick Janssen: “We zijn er ontzettend trots op dat we met Solland Solar een nieuwe hoofdsponsor hebben gevonden. Twee A- merken die perfect op elkaar aansluiten. De gesprekken verliepen voorspoedig en wij kijken er naar uit om onze selectie met Solland Solar op de borst te zien spelen. Ik ben ervan overtuigd dat deze overeenkomst zal leiden tot het genereren van meer naamsbekendheid, welke één van de doelstellingen is van Solland Solar”.


Nick Janssen (commercieel manager Roda JC Business), Massimo Pugliese (CEO Group Pufin Power), Angelo Croci (bracht beide partijen bijelkaar) en Wim Collard (algemeen directeur Roda JC)

Massimo Pugliese, CEO van Pufin Power: “Uiteraard zijn ook wij erg blij met de samenwerking die we met Roda JC zijn aangegaan. Dit partnership is mede te danken aan de jarenlange inzet van de groep Solland Solar. In de komende maanden zal het aantal werknemers van Solland Solar uitgebreid worden van 90 naar 175. Dankzij deze overeenkomst hopen we ook een sociaal verbindende rol te kunnen spelen in de maatschappij. Wij hopen dat we met dit partnership een steentje kunnen bijdragen aan de doelstelling van Roda JC, om weer een structurele plek in te nemen in de Eredivisie.”

Het Roda JC shirt met opdruk Solland Solar zal vanaf maandag 20 juli te verkrijgen zijn in de Roda JC Fanshop.