Roda JC fans Roermond

Ouch Remunj steit achter de sjoonste club van Limburg

KNVB slaat weer toe: 2 wedstrijden schorsing Boakye

Velen: “zielige actie knvb”, “Ja hoor we zijn er weer” , “KNVB maffia” , geen hond die deze elleboogstoot heeft gezien en 1 kinderlijk mannetje die zelf constant Boayke tackelde kan niet tegen zijn verlies en probeert Roda speler Boayke een oor aan te naaien. Conclusie: KNVB verdedigd de ‘grote’ jongen en naait de ‘kleinere’ club een oor aan. Want ze kunnen het toch niet veroorloven om Feyenoord niet in de top mee te laten draaien, wat hebben ze toch gebaald dat ze ‘maar’ 1 puntje hebben gepakt.

Oke nog een ding: Elia, rode kaart bij jong feyenoord, dikke schorsing, geschorst voor de wedstrijd tegen Roda JC. Vele waren opgelucht omdat Elia toch een speler is met een naam. Maar nee hoor, KNVB moet natuurlijk zorgen dat Elia weer mag voetballen want de kopstoot is wel bestraft met een rode kaart maar de scheidsrechter is vergeten op het wedstrijdformulier te schrijven, VERGETEN??

Boayke, ons nieuwe aanwinst, wat speelde hij een goede wedstrijden samen met Gyasi konden ze elkaar goed vinden. Bij Feyenoord en KNVB kregen ze het al warm, want oh we als Feyenoord punten verspeeld. Roda heeft de goede weg weer gevonden en daarom besloot de knvb maar eens een onderzoek te starten voor iets wat nog niet eens is gezien en bestraft door de scheidsrechter. En trouwens het is toch een mannen sport? Duels zij mooi om te zien, kijk eens naar het Duitse voetbal of het Engelse voetbal, dat is pas mannen sport, de scheidsrechter hier fluiten kinderlijk en blunderen elke week, keer op keer.

Roda-speler Richmond Boakye is 2 duels geschorst. De speler en de club hebben het schikkingsvoorstel van de KNVB geaccepteerd.

Hij is daarom niet inzetbaar in het bekerduel tegen De Treffers woensdagavond, en in de competitiewedstrijd tegen Twente.

Debuut
Boakye, die afgelopen zondag zijn debuut maakte voor Roda in het duel tegen Feyenoord,  is schuldig bevonden aan het uitdelen van een elleboogstoot aan Feyenoorder Rick Karsdorp. Het incident werd tijdens de wedstrijd niet waargenomen door de scheids- en grensrechters. Op basis van tv-beelden besloot de KNVB een vooronderzoek te starten.

« »

© 2019 Roda JC fans Roermond. Thema door Anders Norén.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide