Roda JC fans Roermond

Ouch Remunj steit achter de sjoonste club van Limburg

Roda JC verliest kansloos in Groningen

Roda JC zag vrijdagavond met een uiterst povere vertoning in het hoge noorden een einde komen aan de ongeslagen reeks van zeven wedstrijden. FC Groningen was oppermachtig: 2-0.

Waar Roda in de laatste twee maanden zo’n solide indruk maakte, was de start deze keer desastreus. FC Groningen stormde vanaf de aftrap naar voren en brak al snel door de zuidelijke stellingen heen. Mahi mocht volledig vrij de bal in het doel schieten: 1-0.

 

ANP
De Kerkradenaren konden niet meer dan op de inmiddels vertrouwde counter leunen. Die niet zonder gevaar was. Zo werd Ajagun in riante positie onterecht afgevlagd wegens buitenspel. Pas na een half uur begon Roda meer serieuze aanvalsdrang te tonen. Van Hyfte kogelde op de vuisten van Sergio Padt.
Van Leer
Na rust werd Roda opnieuw ver terug gedrongen. Van Leer moest zijn ploeg met zijn reflexen op de been houden, maar ook hij kon niet alles tegenhouden. Invaller Sorlothprofiteerde halverwege de tweede helft van de voortdurende chaos in de Limburgse defensie en besliste de eenzijdige wedstrijd: 2-0.

« »

© 2019 Roda JC fans Roermond. Thema door Anders Norén.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide